Νυχτερινή Λαθροθηρία ΤΩΡΑ (εικόνες)!!!

Στο όρος Αιγάλεω στον Κορυδαλλό Αττικής, τώρα, νύχτα της 10.ΧΙ.13 άτομο μαζί με το σκύλο του με το όνομα "Jack" (αυτό ακουγόταν καθαρά μέσα στην ησυχία της νύχτας σε κάθε μία από τις κυνηγετικές εντολές προς το τεράποδο) άγνωστο άτομο διενεργεί παράνομη νυχτερινή λαθροθηρία.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά θα πρέπει να είναι η τελευταία. Αυτό είναι κάτι που θα το θέσω στο επόμενo Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης του Κορυδαλλού σε μία προσπάθεια εύρεσης λύσης καθώς κατά το πρόσφατο παρελθόν η ενημέρωση - ειδοποίηση των αρχών δεν είχε όχι αποτέλεσμα αλλά ούτε καν προσπάθεια επέμβασης.
Το μόνο που έγινε, όταν το έθεσα σε γνώση όλων (και από τον ΠΕΣΥΔΑΠ) ως θέμα προ ημερησίας συζήτησης ήταν η σιωπή ενώ επιπλέον μου ζητήθηκε από τον Δήμαρχο κ. Κασιμάτη να προτείνω εγώ λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα όπως κι έκενα. Η Διοίκηση του Δήμου δεν πρότεινε και δεν ενέργησε τίποτε. Ίσως να μην μπορεί ίσως να μην θέλει, η εφαρμογή του Νόμου είναι μονόδρομος και η προστασία του περιβάλλοντος και της περιοχής μας υποχρέωση.  
Οι φωτογραφίες της ανάρτησης είναι από την ιδιαίτερα πλούσια πανίδα στον Κορυδαλλό Αττικής.