Όνειδος για την πόλη μας.

Οι αυτές οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν ακριβώς προ ενός μήνα, 11.ΙΙ.14 την ημέρα επίσκεψης της Γενικής Γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακής Γιαννακίδου στα 115 στρέμματα Δημόσιας γης του Αθλητικού Κέντρου Σχιστού Κορυδαλλού.
Σκουπίδια κάθε λογής με φόντο τον Καραβά Κορυδαλλού 
Παρών, εδώ ακριβώς τη συγκεκριμένη ημερα υπήρξαν πολλοί κάτοικοι από τον Καραβά και το Σχιστό. Επίσης παρών υπήρξαν ο κ. Σταύρος Κασιμάτης Δήμαρχος Κορυδαλλού μαζί με τον κ. Μιχάλης Ευθυμιάδης Αντιδήμαρχος Πρασίνου κι ο κ. Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, Εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος σε θέματα θέματα Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Αστυνομίας και Ποιότητας ζωής αλλά και Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ. 

Είναι γνωστό και καταγεγραμμενο ακόμη στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, πολλάκις, για τα φορτηγά με τα μπάζα και σκουπίδια που αδειάζουν από το 2008 στην περιοχή με τη Διοίκηση του Δήμου ακόμη και μέσα στις συνεδριάσεις του ΔΣ να παρουσιάζει μία τελείως διαφορετική και άλλη εικόνα!!!
Σκουπίδια κάθε λογής με φόντο το Σχιστό Κορυδαλλού
Πέρασε ένας ολόκληρος μήνας από τη συγκεκριμένη επίσκεψη και κανένα σχετικό Δελτίο Τύπου, Φωτογραφία ή Ανακοίνωση δεν δημοσίευσε ο Δήμος μας, δεν ενημέρωσε τους Δημότες και τους κατοίκους για την κατάσταση στην οποία έχει φτάσει το Αθλητικό Κέντρο και συνεχίζει άπραγη θέαση στην καταστροφή μίας έκτασης που αποκτήθηκε τα τελευταία χρόνια με κόστος για τον ελληνικό λαό τα 18.000.000 ΕΥΡΩ.

Αυτό που απηύθυνε, προς τη Δημοτική Κίνηση "ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ" ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου & Πρόεδρος του "Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας Πειραιά" παρουσία του κ. Δημάρχου και της κα ΓΓΑ πως: "συσκοτίζετε την υπόθεση" δεν μπορεί να περάσει ούτε ως σοβαρό αλλά ούτε κι ως αστείο καθώς μετά την επί ενός ολόκληρου μήνα αφάνεια τού σοβαρού αυτού θέματος από τους ιδίους, τους έχοντες όλα αυτά τα χρόνια τη Διοίκηση του Δήμου, οφείλονται ξεκάθαρες απαντήσεις και λογαριασμοί με τους Κορυδαλλιώτες (με κλικ εδώ εικόνες της 25.Χ.10). 
H Γενική Γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου στο Αθλητικό Κέντρο
Κατά το ίδιο, επίσης, χρονικό διάστημα έκλεισε το Τριώδιο, πέρασαν και οι Απόκριες και οι μάσκες βγήκαν...